Loading...
Str. Riului Nr. 34-36, 500203 Zărneşti, România 0752 136 653 contact@horacubrazi.ro

- Facilitati -

Va puteti relaxa intr-una din terasele sau foisoarele noastre unde puteti admira Masivul Piatra Craiului. Pentru cei mici există un teren de joacă şi o zonă de joacă interioară.

Restaurantul este amenajat si decorat astfel incat sa fie creata ambianta unui vechi dar elegant han in care tu sa poti servi savuroase preparate pentru experiente culinare de neuitat. Pe tot parcursul zilei sunt servite specialităţi româneşti, iar toate mesele pot fi savurate pe terase când vremea este frumoasă.

Facilitati

Sala de agrement

Avem pregatita o sala in care vei putea juca biliard, darts, vei putea sa fii personajul principal al unora dintre mai fascinante jocuri cu ajutorul sistemului nostru Xbox Kinect, sa te relaxezi vizionand filme la sistemul nostru Home Cinema, sa joci sah, table, remi, scrabble sau carti.

Spatii de joaca pentru copii

Copii au locuri de joaca special amenajate atat in interiorul cat si in exteriorul pensiunii astfel ca se vor putea juca indiferent de vremea de afara. Vor putea sa joace jocuri interactive la sistemul nostru xBox Kinect, sa se joace cu jucarii de plus, sa coloreze sau sa deseneze

Spatii de relaxare

Doua foisoare, doua terase racoroase si un spatiu amenajat in iarba cu sezlonguri si umbrele te asteapta in zilele cu temperaturi ridicate sa te relaxezi. Ce poate fi mai placut intr-o zi superba de vara decat sa stai relaxat la umbra, sa servesti in tihna masa, o bere rece, un pahar cu vin sau sa citesti o carte ?

Calarie ponei

Trei ponei foarte simpatici si prietenosi sunt pregatiti sa-i faca pe micuti sa se simta adevarati calareti. Putem organiza pentru copii si plimbari cu trasura in miniatura trasa de ponei.

Plimbari cu caruta sau sania trasa de cai

Putem organiza la cerere plimbari sau iesiri la picnic cu caruta. Daca este iarna si zapada suficienta atunci caruta o vom inlocui cu o sanie iar calul va primi cu siguranta zurgalai.

Parcare

Pe toata perioada sederii la noi vei putea sa-ti lasi fara griji masina in parcarea noastra. In cursul noptii poarta principala de acces in parcare este inchisa.

Internet Wi-Fi gratuit

Te poti conecta oricand si naviga pe internet accesand gratuit reteaua noastra Wi-Fi


Voia buna si relaxarea sunt garantate la Pensiunea Hora cu Brazi. Iti punem la dispozitie o
serie de facilitati pentru a petrece momente cat mai placute impreuna cu prietenii sau familia ta.

Facilități oferite de Pensiunea Hora cu Brazi

Contactează-ne:

Please leave this field empty.
Please leave this field empty.

Please leave this field empty.

Rezerva